-->

Bezoek aan de kelder waar de cultivatiemethoden van de wijngaarden en de technieken van vinificatie en rijping van wijnen worden geïllustreerd. Het bezoek duurt ongeveer ½ uur.

#teambuilding #teamworking #ervaring #bedrijfsevenement

De gasten worden uitgenodigd om te gaan zitten om de wijnen van onze productie te proeven, geserveerd in combinatie met vlees, kaas, typische lokale producten, allemaal vers en handgemaakt, evenals een verscheidenheid aan pizzas gemaakt door de pizzabakker. Er zijn geen beperkingen in het aantal aangeboden glazen wijn, die naar believen van de gasten worden geserveerd.


De aangeboden schotels zijn gevarieerd en overvloedig, zodat dat ze gerust een lunch kunnen vervangen.

OP AANVRAAG ORGANISEREN WIJ TRANSFERS MET NCC

"Let's Make Pizza"


... steek je handen in het deeg met onze Team Building

Kelder Rondleiding

Proeven van DOC-wijnen geproduceerd door de wijnmakerij

Op de locatie van de Cantina Fontechiara bieden we een nieuwe en plezierige ervaring!
Een professionele pizzabakker onthult de geheimen van het vak en betrekt gasten bij de verschillende stadia van de bereiding van pizzadeeg en focaccia: keuze van de verschillende meelsoorten, bereiding van ingrediënten, bereiding van het deeg en rijzen. Gasten worden direct betrokken met een hoed, schort en... handen in het deeg!

Een werkelijk unieke ervaring, ideaal voor teambuildingactiviteiten, incentivereizen, zakelijke bijeenkomsten en groepen buitenlanders.
Aanbevolen voor minimaal 10 tot maximaal 35 personen.
Engelse vertaling beschikbaar.
 
Deze ervaring wordt aangeboden naast het bezoek aan de kelder en het proeven van onze D.O.C-wijnen zoals hieronder beschreven: