-->

Onze wijngaarden en onze kelder zijn omgeven door de groene Santa Cristina heuvels van Borgomanero en Bogogno, om meer precies te zijn, door de “Colline Novaresi”. Dit is de thuisbasis van de bekende wijnroute die kronkelt door deze vallei in het oosten van Piemonte.

Gelegen op enkele kilometers van de luchthaven Milaan-Malpensa en van de afritten Gravellona Toce, Borgomanero of Arona van de snelweg A26, is de kelder gemakkelijk bereikbaar.
We bevinden ons op ongeveer 40 minuten afstand van Milaan, iets meer dan een uur van Turijn en slechts een klein eindje rijden van het Lago Maggiore met zijn populaire toeristische bestemmingen Stresa, Arona en de fascinerende Borromeo-eilanden.

Het Ortameer, met zijn pittoreske dorpje Orta San Giulio en zijn mooie kleine eiland, is ook vlakbij.
Ten slotte is op enkele kilometers van onze kelder de bekende Golf Club di Bogogno te vinden, die ideaal is voor liefhebbers en sporters.


De bijzonderheid van onze wijn is te danken aan de optimale omgevingsomstandigheden hier: een gematigd microklimaat dankzij de aanwezigheid van de Monte Rosa en de Monti Valsesiani, de Lago Maggiore- en Orta-meren, samen met de bijzondere samenstelling van de zure, ijzerrijke lokale bodem van morenische oorsprong.

Een prachtige locatie in het Italiaanse merengebied