-->

GEMAAKT MET NEBBIOLO- EN VESPOLINA-DRUIFEXTRACTEN

Gezichts- en Lichaamsscrub

Crème met extract van Nebbiolo en Vespolina-druivendraf, rijk aan polyfenolen, druivenpitolie, arganolie, macadamia-olie en amandelolie, heeft een diepe antioxiderende, regenererende, voedende en anti-aging werking.
Maakt de huid fluweelzacht. Geschikt voor alle huidsoorten.
Bevat 10% extract van Nebbiolo- en Vespolina-druivenpulp.

GEBRUIK: Aanbrengen op het betrokken deel, masseren tot het is opgenomen.

Parfum

Doucheschuim

Delicate lichaamsreiniger met Nebbiolo en Vespolina-druivenextract, rijk aan polyfenolen. Voor een antioxiderende, stimulerende en versterkende werking, maakt de huid subtiel geurend.
GEBRUIK: gebruik een kleine hoeveelheid op de spons, masseer het betrokken gebied en spoel af.
Bevat 5% Nebbiolo en Vespolina-druivenextract.

Lichaamscrème

Delicaat parfum met Nebbiolo en Vespolina druivenextracten

VOOR INFO, PRIJZEN, BESTELLINGEN EN VERZENDING

Rechtstreeks uit onze druivendraf...

​​​RIJK AAN POLYFENOLEN ZONDER PARABENEN, PETROLATUM EN ALLERGENEN

Handcrème met Nebbiolo en Vespolina-druivenextract, druivenpitolie, amandelolie, vitamine E en keratine voor een antioxiderende, nutriënte en herstellende werking op de handen.
Versterkt de nagels waardoor de huid gehydrateerd blijft, maar niet vettig aanvoelt.
GEBRUIK: op het betrokken gebied aanbrengen en masseren tot het is opgenomen
Bevat 10% Nebbiolo en Vespolina-druivenextract.

Lip-balm met Nebbiolo en Vespolina-extracten voor zachte en goed verzorgde lippen.

Zachte crème met extract van Nebbiolo- en Vespolina-druivenpulp en druivenpitolie. Rijk aan polyfenolen, voor een antioxiderende en nutriënte werking, reinigt diep door huidonvolkomenheden uit het stratum corneum van de epidermis te verwijderen.
De exfoliërende werking, veroorzaakt door de werking van natuurlijke microgranulaat, afkomstig van het afvallen van Nebbiolo- en Vespolina-druiven, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en garandeert een effectief regenererend en stralend effect op de huid
Bevat 20% microgranule-extract van Nebbiolo- en Vespolina-druivenschillen
GEBRUIK: aanbrengen op droog gezicht en lichaam, met ronddraaiende bewegingen inmasseren en zorgvuldig uitspoelen. Breng daarna gezichtscrème en lichaamscrème aan.

Gezichtscrème met Nebbiolo en Vespolina-druivenextract, druivenpitolie, rijk aan polyfenolen. Deze laatste hebben een sterke antioxiderende werking en gaan de vorming van vrije radicalen tegen voor een diep antirimpeleffect.
Dankzij de synergetische werking van de extracten, met Zee Collageen rijk aan aminozuren voor een intensieve hydraterende werking en nutriënte en beschermende Arganolie, maakt de crème de huid soepel, geregenereerd en fluweelzacht. Geschikt voor alle huidsoorten.
GEBRUIK: op een perfect gereinigd gezicht en hals aanbrengen, en inmasseren tot het is opgenomen. Bevat 10% Nebbiolo en Vespolina-druivenextract.

Handcrème

Natuurlijke Cosmetica

Anti-Age Gezichtscrème

NUL KILOMETER-PRODUCT

DERMATOLOGISCH GETEST

NIET GETEST OP DIEREN

Lippenbalsem